HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Günün transfer haberleri

Düzenleyen:
Günün transfer haberleri
Transfer, Haber

SPOR Haberleri

Ara transfer dönemi devam ederken kulüpler, kadrolarının güçlendirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. İşte günün flaş transfer haberleri:

Günün transfer haberleri

Galatasaray yönetimi, Japonya’dan Lukas Podolski için gelen cazip teklif sonrasında hedef büyüttü. Galatasaray'ın yıllardır peşinden koştuğu Edin Dzeko bu kez Aslan olabilir.

Günün transfer haberleri

Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı stoper Maicon’un işini bitirmeye kararlı. 28 yaşındaki savunmacının bonservisini düşürmeye çalışan Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde Brezilya’ya çıkarma yaparak stoper arayışlarına son noktayı koymaya hazırlanıyor. 

Günün transfer haberleri

Match UK dergisine göre yeni yılda Premier Lig’e gerçekleşecek muhtemel transferler arasında Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma da yer alıyor. Tottenham’ın, genç futbolcu için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardığının altı çizildi. 

Günün transfer haberleri

Ankara’da muhteşem bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş'ın genç sambacısı Talisca'nın bonservisi için adeta kampanya başlatıldı. Yönetim ise işi zor da olsa harekete geçme hazırlığında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...