HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Anderlecht Mitrovic'ten vazgeçmiyor

Düzenleyen: /
Anderlecht Mitrovic'ten vazgeçmiyor
Beşiktaş, Stoper, Mitrovic, Anderlecht, , Haber

SPOR Haberleri

Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht, Beşiktaş'ın yeni stoperi Matej Mitrovic'ten vazgeçmiyor. Belçika basını Anderlecht'in 23 yaşındaki futbolcuyu kiralayabileceğini iddia etti.

Beşiktaş'ın bir süre önce 4.2 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Matej Mitrovic, Belçika basının gündeminden düşmüyor.

Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu dönemde Anderlecht'in Hırvat oyuncu için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığını haberleştiren Belçika gazeteleri, şimdi de Hırvat oyuncunun kiralanabileceğini idda etti.

Walfoot internet sitesi, Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ü kadrosuna kattığını ve bu nedenle Mitrovic'i kiralayabileceğine yönelik Türk basınında çıkan haberleri kaynak gösterdi.

Hırvat oyuncunun kiralanacağına yönelik iddiaların ardından Anderlecht'in harekete geçeceğinin vurgulandığı haberde, Belçika ekibinin stoper problemini Mitrovic ile çözmek istediği aktarıldı.

Beşiktaş ise Mitrovic'i kiralamayı düşünmüyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz günlerde Mitrovic'in kiralanacağına yönelik haberleri internet sitesinde yalanlamıştı. 

Hırvat futbolcu, Pazartesi günü Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile oynadığı maçın kadrosunda da yer buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...