HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pereira haklı çıktı! İşte gerçekler...

Düzenleyen: /
Pereira haklı çıktı! İşte gerçekler...
Dick Advocaat, Vitor Pereira, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Geçen sezon Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın aldığı tepki ve eleştirilerin büyük bölümü Hollandalı hocanın da başını ağırttı.

Fenerbahçe'de kötü gidişatın en büyük sorumlularından gösterilen Advocaat artık herkesçe çok net şekilde eleştiriliyor. 

Hollandalı teknik adamın en çok eleştirildiği konular ise Vitor Pereira'nın geçen sezon aldığı tepkilerle büyük benzerlik taşıyor! İşte iki teknik adamın en çok eleştirildiği konular...

1) Van Persie meselesi... Geçen sezonun başında takıma katılan Van Persie, Vitor Pereira'yla hiçbir zaman anlaşamadı. Portekizli teknik adam Persie için sürekli "Çalışması lazım. Hazır değil" yorumunu yaparken, taraftardan tepki alıyordu. Kulübedeki Persie için maçlarda tezahüratlar bile yapılıyordu.

Ancak Van Persie konusunda Vitor Pereira'nın da haklılığı Advocaat'ın kararlarıyla anlaşıldı. Çünkü Advocaat da Van Persie'yi birçok maçta hazır olmadığı gerekçesiyle yedek bıraktı, bazı maçlarda kadroya bile almadı. Hatta Advocaat'ın Van Persie'nin çalışmalarından memnun olmadığı haberleri bile çıktı.

Pereira'dan beklentilerin Advocaat'a göre çok daha fazla olması ise Portekizli hocanın Van Persie kararlarında çok daha fazla eleştirilmesine sebep olmuştu. Advocaat hiçbir zaman "Van Persie nasıl oynamaz" sorusuyla karşılaşmadı bile...

2) Josef-Topal ikilisi meselesi... Takıma katıldığı dönem 8 milyon euroluk bonservis bedeliyle gündeme gelen Josef, taraftarı ve kamuoyunu hiçbir zaman memnun edemedi.

İleri çıkıp gol de atsa, savunmada iyi de mücadele etse Brezilyalı oyuncunun bonservis bedeli her zaman performansının önüne geçti.

Vitor Pereira'nın en çok eleştirildiği konulardan bir tanesi de Josef-Topal orta sahasını hiçbir zaman bozmamasıydı.

Advocaat da bu ikiliyi bozmayınca "Fenerbahçe neden çift ön libero oynuyor" sorularına, Vitor Pereira gibi maruz kaldı. Ancak Hollandalı hoca da Pereira gibi Josef-Topal'ı hiç bozmadı.

3) Suçu hep başkasında aradılar... Vitor Pereira gibi Advocaat'ın da en çok eleştirildiği konulardan biri de kendileri dışında birçok etkeni sorumlu göstermesiydi.

Vitor Pereira hakemlerden şikayet ederken, Advocaat ise oyuncularının performansını sert şekilde eleştirdi.

Sonuç olarak Advocaat'a yöneltilen tüm eleştirilen geçen sezon aynı şekilde hatta daha fazla oranla Vitor Pereira'ya da yapıldı. Ancak Fenerbahçe'de teknik adamlar dışında değişen hiçbir şey olmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...