HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kederbahçe

Düzenleyen: /
Kederbahçe
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Sefa’nın golüne Lens’le karşılık verebildi. Zaten azalmış olan şampiyonluk ümitlerini yedi bitirdi

M.EMİN ULUÇ

Avrupa’dan elenmiş, şampiyonluk yarışının uzağında kalmış Fenerbahçe, lig sonuncusu Gaziantep’e konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin mum gibi eridiği dönemde, kırmızı-siyahlılar ise yeni hocaları Bülent Uygun’la canlanmaya başlamıştı. Fenerbahçe son 3 haftada 2 puan alabilirken, Gaziantep 4 puan toplamıştı. Takımlar sahaya çıktığında da kimin kazanmayı istediği net bir şekilde belli oldu. Kaybedecek bir şeyi olmayan Gaziantep, 11. dakikada üstünlüğü yakaladı. Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Ghilas, Krasnodar maçının kâbusu Skrtel’in belini kırıp şutunu çekti, Fabiano’nun çeldiği topu Sefa Yılmaz ağlara yolladı: 1-0. Yediği golden sonra ayılan Fenerbahçe, 23’te Alper’in kusursuz ortasına uzak direkte vuran Lens’le skoru dengeledi: 1-1.
Kazanmak istemediler!
Geriye düştüğü maçları çevirememesiyle bilinen Fenerbahçe, soyunma odasında üstün girebilmek için son bir gayret gösterse de 41’de Sow’un çabasını Gaziantep savunması çizgi üstünde bloke etti. İlk yarısı eşitlikle tamamlanan maçta takımların kaybetme korkusu kazanma arzusunun önüne geçince 55’e kadar pozisyon olmadı. 57’de Lens’in vuruşu Victor’un eldivenlerinde erirken, 62’de Orkan’a set çeken isim Fabiano oldu. Advocaat’ın 72’de Sow ile Volkan’ın yerine Fernandao ve Aatıf’ı oyuna sürmesi Fenerbahçe’ye hareket getirdi. Ama Gaziantep de hız kesmedi. 90’da Fernandao’nun kaleciyi çalımlayıp şutladığı topu Musa çizgiden çıkarırken, 90+5’te Kangwa inanılmaz bir fırsatı auta attı. Kazananı olmayan maçın gerçek kaybedeni ateş hattındaki Antep oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...