Olcay Şahan: Galatasaray'ı sahadan sildik

Düzenleyen:
Olcay Şahan: Galatasaray'ı sahadan sildik

SPOR Haberleri

Olcay Şahan maç sonrası, G.Saray’ı sahadan sildiklerini ima ederek, “Dakika 1’den itibaren oyunda sadece Trabzonspor ve taraftarı vardı” sözlerini kullandı.

Olcay Şahan maç sonrası, G.Saray’ı sahadan sildiklerini ima ederek, “Dakika 1’den itibaren oyunda sadece Trabzonspor ve taraftarı vardı” sözlerini kullandı. “Burada gol yememiştik, bu seriyi sürdürmek istiyorduk” diyen Olcay, “İnşallah böyle devam ederiz. Bu takımı hocamız ve başkanımız gelecek sezon için hazırlıyor. Doğru yoldayız, inanıyoruz. Böyle devam ederse gelecek sezon çok başka bir şey olacak” açıklaması yaptı. 

ÜÇ CEZALI BİRDEN
Trabzonspor’da ceza sınırında tam 7 oyuncu bulunuyordu. Bordo-mavililerde sınırdakilerden Uğur Demirok, 61’de Bruma’ya yaptığı faul sonrasında sarı kartla cezalandırıldı. 4 dakika sonra Podolski’yi düşürdü ve ikinci sarıdan kırmızı gördü. Ardından sınırdakilerden Yusuf Yazıcı ve Pereira sarı gördü. Üç isim de Rize deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...