Kartal pençesi

Düzenleyen:
Kartal pençesi

SPOR Haberleri

Baştan sona üstün oynayan siyah-beyazlı takımda Clark ve Thompson yıldızlaştı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 22. hafta son karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan evinde Galatasaray Odeabank’ı 90-84 mağlup etti. İlk çeyrekteki atışlarında yüksek isabet bulan Beşiktaş bu periyotta tam 28 sayı kaydetti, potasında 15 sayıya izin verdi. İkinci çeyrekte de oyun üstünlüğünü sürdüren Kara Kartal, Michael Thompson ve D.J. Strawberry’nin toplam 20 sayı bulduğu ilk yarıyı 48-35 önde bitirdi. Siyah-beyazlılar serbest atışlarda da 11/11 isabet tutturdu. 3. çeyreğin ilk 5 dakikasında skor 61-50’ydi. Sonrasında Beşiktaş topu yönlendirmekte zorlandı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Cimbom farkı eritti ve dün en skorer oyuncusu Sinan Güler’in son saniye turnikesiyle 4. periyoda 69-63 geride girdi. 
Maça 15 dakika ara 
Son çeyreğin 6. dakikasında G.Saray koçu Ergin Ataman teknik faul alırken skor 79-72 Beşiktaş lehineydi. Faul atışından yararlanan ve sonrasında Earl Clark ile isabet bulan Kartal farkı korudu. Bitime 1:24 dakika kala taraftarların küfürlü tezahüratlarından dolayı 3. anons gelince hakemler soyunma odasına gitti. 15 dakika sonraki dönüşte rakibine farkı kapatma şansı tanımayan Ufuk Sarıca’nın ekibi özellikle Clark ve Thompson’ın çok etkili olduğu karşılaşmadan 90-84 üstün ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...