Terim'den 3 emir

Düzenleyen:
Terim'den 3 emir

SPOR Haberleri

“Topa hareketlenin, yakın oynayın... Sık sık yer değiştirin... Ne yapacağınızı top size gelmeden düşünün...”

A Milli Futbol Takımı Finlandiya ve Moldova maçlarının hazırlıklarına Antalya’da start verdi. İlk çalışmasını Sentido Zeynep Resort Otel’in sahasında yapan ay-yıldızlı futbolcular top kapma çalışması ve dar alanda çift kale taktik maç yaptı. Oyuncularına zaman zaman uyarılar yapan Fatih Terim, “Kendinizi alıştırın, topun olduğu yere doğru yavaş yavaş hareketlenin. Aynı yerde kalmayın devam edin, yer değiştirin. Top gelmeden önce ne yapacağınızı düşünün, bunlar önemlidir” sözlerini kullandı. Liglerinde yakın zamanda maç yapan Selçuk İnan, Serdar Gürler, Gökhan Gönül, Arda Turan, Oğuzhan Özyakup, Ömer Toprak ve Kaan Ayhan, yenileme çalışması yapmakla yetindi.

ARDA: HATA LÜKSÜMÜZ YOK

Arda Turan milli kamp öncesi katıldığı Futbol Zirvesi’nde Finlandiya maçı için, “Hata yapma lüksümüz yok. Finlandiya’yı küçümsemiyoruz. Bizim için her maç final niteliğinde. Artık iyi tesislerimiz var. Avrupa Şampiyonası’nda sıranın bize geldiğini düşünüyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...