'Pes etmek yok'

Düzenleyen:
'Pes etmek yok'

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı “Her zorlukta pes etmemek lazım. Galatasaray’a hizmet eden kişiler kan kustuğu zaman kızılcık şerbeti içtim diyebilmeli” dedi

Galatasaray önceki gün futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu’nun istifasıyla sarsılırken, Başkan Dursun Özbek de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek’e Nazifoğlu’nun istifası sorulurken G.Saray Başkanı, önceki gün cenazede olduğunu belirterek önce “Bugün öğrendim” dedi. Sonra düzeltip “Dün (önceki gün) telefonda öğrendim” ifadesini kullandı. Nazifoğlu’nun istifasıyla ilgili “Yorum yapmayacağım” çıkışında bulunsa da göndermeler yapan Dursun Özbek, “G.Saray’ı zor günlerde devraldık biz. Galatasaray’a hizmet eden kişilerin kan kustuğu zaman ‘kızılcık şerbeti içtim’ diyebilmeleri lazım. Her zorlukta pes etmemek lazım. Ben o direnci göstermek istiyorum” diye konuştu. 
UEFA ile sıkıntı yok
“İnşallah çok iyi günlere doğru gidiyoruz. Hiçbir zaman hiçbir zorluk karşısında pes etme niyetinde değilim” yorumunda bulunan Dursun Özbek “Amacım G.Saray’a hizmet etmek. Ben başkan olduğum zaman da Galatasaray mali olarak çok iyi günler geçirmiyordu. Sırf hizmet etmek aşkıyla buraya geldim. Ve aşkımda zerre yıpranma yoktur. Her Galatasaraylının da bizim arkamızda durmasını, bize destek vermesini Galatasaray için istiyorum” dedi. UEFA görüşmeleriyle ilgili açıklama yapan G.Saray Başkanı, “Bu tamamen önümüzdeki yıllardaki  Finansal Fair Play’in gelişmesiyle ilgili alınan yeni kararlarla ilgili bir ziyaretti. Başka anlam çıkmasın. Galatasaray’ın bu manada en ufak bir sıkıntısı yok” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...