Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransızları korku sardı! Durdurdular...

Düzenleyen:
Fransızları korku sardı! Durdurdular...

SPOR Haberleri

Fransız temsilcisi Lyon'un gözü korktu, çeyrek finalin her iki karşılaşması da deplasman maçı gibi olabilir.

UEFA Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final de karşılaşacak olan Olympique Lyon - Beşiktaş maçının biletlerinin, satışa sunulur sunulmaz yoğun ilgi gördü ve tükendiği belirtildi.

Fransa ve komşu ülkelerde oturan gurbetçi futbolseverler tarafından kapış kapış satın alınması Lyon idarecilerinin kafasını karıştırdı. Durumu fark ettikten sonra bilet satışlarını sadece kombine kart sahibi Lyon taraftarına çeviren Fransız kulübü yönetimi, "Her iki maçında deplasman atmosferinde geçmemesi" için başvurduğu belirtiliyor.

Sosyal medyada ise Beşiktaş'ın Lyon'da oynacak olan maç biletlerinin şimdiden karaborsaya düştüğü söylentileri dolaşıyor.

ATLETİCO MADRİD'DE LACAZETTE SESLERİ

Lyon'un büyük kozlarından olan ve bu sezon attığı 29 gol ile takımın dikkat çeken ismi Alexandre Lacazette'in yeni sezonda Atletico Madrid takımına transfer olacağı haberleri İspanya basınında yer aldı. Şubat ayı içinde menajeri ile birlikte İspanya'nın başkenti Madrid'e gidip Atleticolu yöneticileri ile görüştüğü söylenen Lacazette'in, Madrid temsilcisinden gelen transfer teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...