HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fırtına gibi başladı: Hepsini döverim

Düzenleyen: /
Fırtına gibi başladı: Hepsini döverim
Yılmaz Vural, Haber

SPOR Haberleri

1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörlüğüne getirilen Yılmaz Vural, "Takım yetenekli oyunculardan kurulu ancak şampiyon olamazsak dayağı yerler." dedi.

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'de Okan Buruk'un yerine teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, Süper Lig'den de teklif almasına rağmen sarı kırmızılı kulübü tercih ettiğini söyledi.

Yılmaz Vural, Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'le görüşmesinde para konusuna da girmediğini belirtti, "Benim için Göztepe'de çalışmak, Süper Lig'de görev yapmaktan daha heyecan verici. Bu yüzden sadece prensipler üzerinde konuştuk. Asla paradan söz edilmedi. Türk futbolunun en önemli kulüplerinden birine geldiğimi düşünüyorum" diye konuştu.

"SEYİRCİ BİZİM İTİCİ GÜCÜMÜZ"

Göztepe taraftarına övgüler yağdıran Vural, "Yıllardır beni her gördükleri ortamda, 'Hocam ne zaman bize geliyorsun' diye soruyorlardı. Şimdi hepimizin dileği gerçekleşecek. Tek düşüncem onlara şampiyonluk sevinci yaşatmak. Böyle muhteşem bir seyirci önüne çıkacak olmanın tatlı heyecanını yaşıyorum. Hep birlikte el ele verip, Süper Lig hasretini dindireceğiz" dedi. İç saha maçlarının yeniden Atatürk Stadı'na alınabileceğini de dile getiren Yılmaz Vural, "Taraftarın böyle bir arzusunun olduğunu duyuyorum. Seyirci bizim itici gücümüz. Mutlaka onların isteklerini dikkate alırız" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARINA DAYAK ŞAKASI

Yılmaz Vural, Göztepeli futbolculara ilk mesajını yine kendisine özgü espirili üslubuyla gönderdi. Takımın çok kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulduğunu belirten Yılmaz Vural, "Ama şampiyon olamazsak dayağı yerler" diye de şaka yaptı.

Oyuncularına her zaman bir baba gibi yaklaştığını dile getiren Yılmaz Vural, "Ben futbolcumu çok severim, aynı zamanda da kızarım. Onlara nasıl değer verdiğimi herkes bilir. Göztepe'de de tanıdığım futbolcular var. Huzurlu bir çalışma ortamı oluşturacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...