Fantastik 4’lü

Düzenleyen:
Fantastik 4’lü

SPOR Haberleri

N’Doye, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı ve Olcay Şahan toplamda 10 gol ve 10 asistle bordo-mavilileri 2017’nin lideri yaptı

Ligde 9 maçtır kaybetmeyen, ikinci yarının lideri olan, oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor’da 4 isim atılan gollerde pay sahibi oldu. Bordo-mavili takımda N’Doye ve Uğur Demirok 3’er gol, 1’er asist, Yusuf Yazıcı 3 gol, 3 asist, Olcay Şahan ise 1 gol ve 5 asistle takımı sırtladı. İkinci yarıda Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı ve Olcay Şahan 9, Dame N’Doye ise 8 maçta forma şansı buldu. Trabzonspor’da skora en çok katkı sağlayan 4 oyuncu arasında en istikrarlısı ise 9 maçta 804 dakika sahada kalan Olcay Şahan oldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu 9 maçta 785 dakika ile Uğur Demirok takip etti. Bordo-mavililerde ligin ikinci yarısında genç futbolcu Yusuf Yazıcı 9 maçta 707 dakika, 32 yaşındaki Senegalli forvet Dame N’Doye ise 8 maçta 470 dakika süre aldı.
Luis Ibanez sezon sonu yolcu 
İkinci yarıda bu dört oyuncu adeta şaha kalkınca forma şansı bulamayan bazı futbolculara da yol göründü. Trabzonspor’un sezon başında Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından kadrosuna kattığı sol bek Luis Ibanez’in sezon sonunda bordo-mavililerle yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi. Ibanez, lig ve kupada toplamda 9 maçta 543 dakika sahada kaldı, son 3 karşılaşmada da 18 kişilik kadroda yer almadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...