Kartal sefere çıktı

Düzenleyen:
Kartal sefere çıktı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar Palmeiras’ın Brezilyalı futbolcusu Dudu, Villarreal’de oynayan Cedric Bakambu ve D.Kiev’in Hırvat stoperi Vida için nabız yokluyor

Üçüncü yıldıza koşar adım giden Beşiktaş, önümüzdeki sezon için de kolları erken sıvadı. Milli maç arasını fırsat bilen siyah-beyazlılar listesinde bulunan oyuncularla dirsek temasına geçti. Takımda kiralık olarak oynayan Aboubakar’ın bonservisinde çıkan pürüz ve oyuncunun disiplinsiz tavırlarından dolayı alternatif arayışlarına başlayan yönetim, bir dönem Bursaspor’da forma giyen Cedric Bakambu için İspanya’da görüşmelerde bulundu. Şenol Güneş’in Bursaspor’dan talebesi olan Bakambu için Villarreal’in 18 milyon avro talep ettiği öğrenildi. İlk etapta bu rakam fazla bulunsa da görüşmelerin sonlandırılmadığı ifade edildi. 
Zagreb seferi
Beşiktaş’ın listesindeki oyunculardan biri de Brezilya’nın Palmeiras takımında forma giyen Eduardo Dudu. 25 yaşındaki Brezilyalıyı uzun süredir takip eden siyah-beyazlıların scout ekipleri bu oyuncuyu çıplak gözle de izleyip rapor tuttu. Devre arası transfer döneminde de gündeme gelen Dudu için sezon sonunda yeniden girişimlere başlayacak olan siyah-beyazlılar, Güneş’ten gelecek talebe göre yeniden harekete geçecek. Kartal’ın ilgilendiği bir diğer isim ise Dinamo Kiev’in Hırvat stoperi Domagoj Vida. Siyah-beyazlı yöneticilerin milli takım kampında bulunan oyuncuyla görüşmek üzere Zagreb’e giderek görüşme zemini aradığı belirtildi. 

ATIYOR, ATTIRIYOR

Hücum hattının sol kanadında ve forvet arkası pozisyonunda oynayabilen 25 yaşındaki Dudu, 2011-2014 arasında Dinamo Kiev forması giydi. Son 3 sezondur Palmeiras’da forma giyen Brezilyalı oyuncu geçen sezon 51 maçta 9 gol, 12 asistlik bir performans ortaya koydu. Dudu, bu yıl görev yaptığı 12 maçta ise 3 gol kaydetti. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...