HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tolgay için 5 milyon euro

Düzenleyen: /
Tolgay için 5 milyon euro
Tolgay, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

G.Saray ve Trabzon’un istediği Tolgay Arslan kıymete bindi. Siyah-beyazlılar, 450 bin Euro’ya aldıkları 26 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro talep etti

Beşiktaş'ın 2015'in ocak ayında Hamburg'dan 450 bin Euro bonservis fesih bedeliyle kadrosuna kattığı Tolgay Arslan'ın bir süredir, yeteri kadar forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu. Siyah-beyazlılar, üst üste gelen teklifler sonrası oyuncunun bonservis bedelini belirledi. Bundesliga'dan Hamburg ve Werder Bremen'in yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği yıldız futbolcunun transferine onay veren Beşiktaş yönetimi, "Tolgay'ı almak isteyen varsa kapımız açık. Ancak 5 milyon Euro'yu ceplerine koyarak gelmeleri gerekiyor" diyerek ilgili kulüplere mesaj yolladı. G.Saray'ın Tolgay için 3 milyon Euro bütçe ayırdığı iddia ediliyordu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...