HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ay yıldızlı pek iyi

Düzenleyen: /
Ay yıldızlı pek iyi
Fatih Terim, Milli Takım, Türkiye Maçı, Milli Maç, Haber

SPOR Haberleri

Fatih Terim’den, 2-0’lık Finlandiya galibiyeti sonrası övgüler geldi... Önce ay-yıldızlı oyuncularımızı kutladı, ardından sergilenen akıllı oyunu alkışladı, Antalya şehrine ve milli takım taraftarına hakkını teslim etti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim 2-0 kazanılan Finlandiya maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında oldukça keyifliydi. Sıkıntılı günlerin ardından son 2 maçın kazanılmasıyla milli takımın patronundan iltifat yağmuru geldi. Maçın çok daha farklı bitebileceğini kaydeden Terim, “Ama unutmayın ki hatanın bedellerinin ağır olduğu ortamlarda oynamak kolay değil. Hiç pozisyon vermemek çok önemli. Bugün Mehmet Topal, Ömer stoper olarak çok iyi oynadı. Bunlar ilerideki maçlar için çok önemli.” yorumlarını yaptı.  

24 MART’TA DEVAMLI MAÇ ALALIM
Finlandiya maçında galibiyeti getiren 2 golü de atan Cenk Tosun’un, geçen yıl oynanan ve 2-1 kazanılan İsveç maçının da gollerini attığının ve o karşılaşmadın da 24 Mart’ta oynandığının hatırlatılması üzerine ise Terim; “Cenk Beşiktaş’ta da atıyor. İnşallah bundan sonraki Avrupa kupalarında da atar. Güzel de goller attı. Özellikle kafa golü çok güzeldi. UEFA ve FIFA’ya başvuralım, 24 Mart’a devamlı maç alalım ve oynayalım. Onun adına seviniyorum. Çok çalışıyor” ifadelerini kullandı.  

ARDA-SELÇUK ÇOK İYİ OYNADI
Maça 5 oyuncu ile başladığını hatırlatan Terim, “Orta sahamıza Selçuk’un yanına Arda’yı koydum. Hepiniz gördünüz, çok da iyi oynadılar  İkinci yarı Okay’ın oyuna girmesiyle orta alandaha güvenli hale geldi. Pozisyon vermedik, son saniyeye kadar pozisyon bulduk. İzlanda gibi Finlandiya da çok yüksek oyunculardan kurulu. Dikkatli olmak zorundasın. Kimsenin televizyon başında da tedirgin olduğunu zannetmiyorum. Rahat bir maç oynadık” dedi.

POZİSYONUMUZ DEĞİŞEBİLİR
Türkiye’de oynanacak Hırvatistan maçına da değinen Terim, “Hırvatistan için her hangi bir teknik adam ‘kendi sahamızda büyük avantajımız var’ diyemez. İzlanda gibi herkese her yerde her şeyi yapabilirler. Haziran’da Kosova’yla oynayacağız. Oradan üç puanla devam edersek, pozisyonumuzun daha değişik bir yerde olacağını düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...