HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe camiasının heyecanla beklediği davada flaş gelişme

Düzenleyen: /
Fenerbahçe camiasının heyecanla beklediği davada flaş gelişme
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz Yıldırım ve yöneticilerle ilgili “BERAAT” kararlarının onanmasını talep etti ve dosyayı Yargıtay 5. Dairesi’ne gönderdi. Müjde bekleniyor

M.EMİN ULUÇ

Şike davasındaki yeniden yargılamada yerel mahkemenin aldığı beraat hükmüyle ilgili Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın tebliğnamesi belli oldu. Başsavcılık, Aziz Yıldırım ve yöneticilerle ilgili beraat kararlarının onanmasını talep ederek dosyayı Yargıtay 5. Dairesi’ne gönderdi. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Bu çok önemli bir adım ancak esas kararı Yargıtay 5. Dairesi verecek. Oradan da çıkacak olumlu kararın ardından cezai yargılama da sonuçlanmış olacak” dedi. Mosturoğlu, yaşanan gelişmeler ışığında nihai kararın da lehte olmasını beklediklerini ifade etti.
En geç 1 sene içinde
Tebliğnamede önemli değerlendirmeler olduğunu söyleyen Avukat Abdurrahim Erol ise, “Öncelikle beraat kararının usûl ve yasaya uygun olduğuna dair görüş beyan edildi” derken, “Ayrıca önceki mahkumiyet kararına esas alınan delillerin hukuka uygun olarak kabul edilemeyeceği ve bunların delil vasfının olmadığına dair de hukuki tespitte bulunuldu. Açılan kumpas davasına da atıfta bulunarak tüm bu veriler bir arada değerlendirildiğinde beraat kararının onanması gerektiği yönünde hukuki görüşünü sundu. Bundan sonraki sürecin de olumlu sonuçlanacağını ümit ediyoruz” açıklamasını yaptı. Erol sürecin 1 seneye yakın sürebileceğini de sözlerine ekledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...