HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Genciz güzeliz

Düzenleyen: /
Genciz güzeliz
A Milli Futbol Takımı, Haber

SPOR Haberleri

Fatih Terim’in gençlerden kurulu takımı futbol şov yaptı. Emre Mor şık bir gol attı; ardından Ahmet Çalık’a asist yaptı. Cengiz Ünder’in bazukası farkı getirdi...

UĞUR AKTAN

A Milli Futbol Takımımız ilk 11’de 20 yaş altı dört futbolcumuzun oynadığı maçta Moldova’yı 3-1’lik farklı skorla geçti ve Türk futbolununun yarınlarına umutla bakmamızı sağladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in bu sezon sergiledikleri performansla büyük alkış toplayan Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Emre Mor ve Enes Ünal’a ilk 11’de yer verdiği karşılaşmaya yaş ortalaması 23 olan bir takımla çıkan milliler, baştan sona üstün götürdüğü maçta izleyenlere büyük bir futbol zevki yaşattı. 14’te sahaya kaptan olarak çıkan Oğuzhan kendi yarı sahasından kaptığı topu yaklaşık 20 metre sürdü ve Emre Mor’a bıraktı, topu çok iyi kontrol eden ve kaleci Paşcenco’yu çalımlayan Emre boş kaleye yuvarlayarak milli formayla ilk golünü attı: 1-0. 
Gelecek emin ellerde
24’te Deportivo formasıyla La Liga’da her geçen gün daha da iyiye giden Emre Çolak’ın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Ahmet Çalık ilk yarının skorunu belirledi: 2-0. Keyif verici futbolunu ikinci yarıda da sürdüren milliler, 52’de Cengiz Ünder’in ceza sahası dışından yaptığı harika vuruşla farkı üçe çıkardı: 3-0. Milliler sonrasında da birçok fırsattan yararlanamadı. Son bölümde yapılan oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle temposu düşen maçta 90+2’de savunmanın arkasına iyi sarkan Radu Ginsari, sert bir vuruşla skoru belirledi: 3-1. Karşılaşma boyunca çok iyi bir performans gösteren genç futbolcularımız, yabancı sınırının tartışıldığı günlerde, “Türk futbolunun geleceği emin ellerde” mesajı verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...