HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yönetim zaafı

Düzenleyen: /
Yönetim zaafı
Genel Kurul, FETÖ, Haber

SPOR Haberleri

Genel Kurulda FETÖ’den ihraçları kabul edilmeyen ikilinin ‘aidattan’ kulüpten atılmasıyla ilgili spor yazarlarının ortak fikri: BU KONU GENEL KURULA HİÇ TAŞINMAMALIYDI

Galatasaray’da ihraç polemiği devam ediyor. Fethullahçı Terör Örgütü ile (FETO) bağlantılı oldukları gerekçesiyle suçlanan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem, önceki gün yönetim kurulu toplantısının ardından ‘aidatlarını yatırmadıkları’ gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübün üyeliğinden çıkarılmıştı. Genel Kurulda yaşananları ve sonrasında yönetim kurulunun aldığı kararı spor otoriteleri değerlendirdi. Spor yazarlarının ortak görüşü ise konunun ‘yönetim zaafı’ olduğu yönündeydi. İşte yazarların görüşleri: 
Ercan Yıldız (Türkiye): Galatasaray Kulübü genel kurulunun yaptığı büyük bir ayıp. Kulüp yönetimi, bu ayıbı temizlemek için farklı bir formül buldu. Çok garip bir durum. Bu isimler, terör örgütü üyeliğinden değil de aidat ödememelerinden dolayı ihraç edildi. Kulüp yönetimi, genel kurula getirmeden bu sorunu çözmeliydi. 
Tayfun Bayındır (Milliyet): Galatasaray yönetimi, geç de olsa doğru kararı vermiştir. Ama asıl önemlisi, genel kurulda da bu kararın çıkması gerekirdi. 
Özgür Buzbaş (Tivibu Spor): Bu noktaya hiç gelinmemeliydi. Bu tartışmalar hiç yaşanmadan konu kapatılmalıydı. Bu tartışmalar yaşandıktan sonra, genel kuruldan ihraç kararı çıksaydı dahi kötü bir durum oluştu. 
Bayram Aydın (Star): Cumartesi günü yaşananlar akıl tutulmasıdır. Dursun Özbek yönetimi, olağanüstü toplanarak gerekli ihraç kararını aldı ve bu tarihi ayıbın önüne geçti. 
Taşkın Çamkıran (Güneş): Galatasaray Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda FETÖ’den aranan ve halen yurt dışında kaçak olarak yaşayan eski oyuncuları Hakan Şükür ve Arif Erdem’i adeta aklamaya çalışmış, her şeyi eline yüzüne bulaştırmıştır. 
Hakan Yaşar (Akşam): Yönetim kurulunun konuyu sıcağı sıcağına çözüp vicdanları rahatlatmak yerine, olayı Galatasaray’da onarılmaz yaralar açıldıktan sonra çözme aczi de düşündürücü. 
Ahmet Bıyıklı (Yeni Şafak): Yazık ettiler Galatasaray’a. Ayrıca bu hainlerin bugüne dek kulüpten atılmaması da Galatasaray idarecilerinin acizliğini gözler önüne serdi. Madem bu alçakların üyeliğini düşürebiliyordun, neden şimdiye dek bekledin?
Hakan Dede (TGRT): Yönetim, ihraç yetkisi varsa FETÖ’cü hainler için neden 8 ay bekledi, neden genel kurula taşıdı? Galatasaray hatasından döndü ama ihraç kararı hain oldukları için değil üyelik aidatlarını 6 yıl yatırmadıkları gerekçesiyle… 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...