HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mostuoğlu: Sıra bizde

Düzenleyen:
Mostuoğlu: Sıra bizde
Mostuoğlu, Haber

SPOR Haberleri

Yargıtay’da yaşanan gelişmeleri değerlendiren Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Bugüne kadar savunmadaydık. Artık aktif sürecimiz başlıyor” açıklamasıyla dikkat çekti

Şike davasındaki yeniden yargılama sürecinde Yargıtay’ın beraat kararının onanması talebi Fenerbahçe camiasında sevinçle karşılanırken, Asbaşkan Şekip Mostuoğlu’ndan önemli açıklamalar geldi. Bugüne kadar savunmada kaldıklarını ifade eden Mosturoğlu, “Yargıtay kesin kararını verdikten sonra kayıplarımızı telafi için bizim de atacağımız adımlar olacak. Bunun için çalışan profesyonel ekibimiz var. Yol haritasını çiziyor, dışarıdan önemli hukukçularla çalışıyor. Yargıtay kararının verilmesi için minimum 6 aylık süreç var” dedi. Mosturoğlu, “Taraftarımız mücadele ettiğinde 17-25 Aralık, 15 Temmuz olayları yaşanmamıştı. Karşı karşıya olduğumuz vatana ihanet şebekesinin Türkiye’deki illegal faaliyetlerine karşı ilk direnişi Fenerbahçe taraftarı başlattı” derken Başkan Aziz Yıldırım’ın hakkının da ödenemeyeceğini vurguladı.
Galatasaray’a gönderme
Şekip Mosturoğlu, FETÖ’nün yanı sıra Galatasaray’a da göndermede bulundu. “Bu mücadelede hukuki sürecin tarafı olmadığı halde bilimsel açıdan destek veren bir hain şebeke var” diyen Mosturoğlu, “İsim isim biliyoruz. Bunlar akademik kariyerleri olan akademisyen bir oluşum var. Belli bir üniversitede yoğun olarak bulunuyorlar, başka bir takım taraftarı. Bu davaların çoğunun hukuki altyapısını oluşturdular. Bu yaptıklarının mutlaka bir karşılığı olacak. Fanatizmle ve başka bir takımın taraftarıyla izah edilemeyecek bir şey” ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli görünüp lobi yapanları hatırlatan Şekip Mosturoğlu, “Bunları da ismen biliyoruz. Bunları tarih yazacak unutmayacak” dedi. “Hani Fenerbahçe küme düşecekti” ifadesini kullanan Mosturoğlu, “Bu manipülasyonu yapanlar da hesap verecek” diye konuştu.
Federasyon seyrediyor
Her şeyin tek tek ortaya çıkacağını söyleyen Şekip Mosturoğlu, Federasyonu da unutmadı. “Zamanın Federasyonunda silahlı örgüte destek verdiler” vurgusunda bulunan Mosturoğlu, “Türk futbolunda temizlik hâlâ yapılmadı. Bunun aktörlerini görüyoruz. Şuna eminim devletin bir öncelik ajandası var, mutlaka bunlara da sıra gelecek” açıklamasını yaptı. “Bir işte mücadele ederken başta bir kararlılık sonra da samimiyet gerekir” diyen Mosturoğlu, mevcut Federasyon’u da “Kumpas davasına müdahil olmadılar, tribünden seyrediyorlar. Ya illegal yapıyla yan yana ya da ona karşısınızdır” sözleriyle eleştirdi. Şekip Mosturoğlu, kumpas davasına Fenerbahçe ve iştirakleri olarak yeniden müdahil olmak için başvuruda bulunacaklarını belirtirken, sarı-lacivertli kulübün maddi kayıplarının telafi edileceğini belirtti. > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...