HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şike yok demediler!

Düzenleyen: /
Şike yok demediler!
Bordo-mavili, Haber

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin avukatı Nusret Yılmaz: CAS sadece UEFA’nın yerel liglere müdahale edemeyeceği kararını haklı buldu ‘şike yoktur’ şeklinde bir sonuç çıkmadı

Trabzonspor’da CAS’tan gelen olumsuz haberin çarptırılmasına isyan var. Bordo-mavili kulübün hukuk kurulu avukatı Nusret Yılmaz, Türkiye’de algı operasyonu yapıldığını iddia ederek, “Kararın gerekçelerinin neler içerdiğini belirtmeden sadece, ‘Trabzonspor’un başvurusu reddedildi’ şeklinde açıklama yapmak doğru değil. Türkiye Futbol Federasyonu tahkim ve disiplin kurulunun tarafsızlığı ve bağımsızlığı konusunda tespitlerimiz, eleştirilerimiz vardı. CAS kararı gösterdi ki Trabzonspor bu eleştirilerinde ve tespitlerinde haklı. CAS karar gerekçesinde, TFF disiplin ve tahkim kurulunun tarafsız ve bağımsızlığı noktasında ciddi şüphelerinin yer aldığını da paylaştı.
Mücadeleye devam
CAS’ın şikenin varlığını sabit gördüğünü ve bu kanaatinin değişmeyeceğini hüküm altına aldığını belirten Avukat Yılmaz, “UEFA, yerel liglere müdahale edemeyeceği yönünde bir karar vermişti. CAS’ta UEFA’nın bu kararını doğru buldu. Sadece 2013 yılı öncesinde gerçekleşen şike hadiselerine yönelik olarak yerel lige müdahale edilemeyeceğini ve bu manada Trabzonspor’un talebinin doğru olmadığını söyledi. Ama ‘şike yoktur’ demedi.  Biz hukuk çerçevesinde bu süreci devam ettireceğiz. Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar arayacağız. Son noktaya kadar gitme konusunda kararlılığımız devam edecek” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...