HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş eksik çalıştı

Düzenleyen: /
Beşiktaş eksik çalıştı
Beşiktaş, Haberler, Beşiktaş Haberleri, Geçlerbirliği, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş, ligin 26. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını eksik sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Beşiktaş, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman düz koşuyla başladı ve istasyon çalışmalarıyla devam etti. İdmanın son bölümünde dar alanda yapılan çift kale maç renkli görüntülere sahne oldu. Siyah-beyazlı takımın yıldız golcüsü Cenk Tosun, attığı gollerle antrenmanın parlayan ismi odu. Siyah-beyazlı takımın bir başka yıldızı Demba Ba da çift kale maçta oynadı. Cenk Tosun’lu turuncu takım, çift kale maçı kazanırken, antrenmanın ardından takım olarak galibiyet pozu verdiler. İdman sonrasında bazı futbolcular özel şut çalışmaları gerçekleştirdi.

CANER İDMANDA YER ALMADI
Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaptı. Milli takımlarından bugün dönecek olan Ricardo Quaresma, Matej Mitrovic ve Vincent Aboubakar antrenmanda yer almazken, adalesinde hafif ağrısı bulunan Caner Erkin özel program dahilinde çalıştı. Ersan Gülüm de düz koşunun ardından idmana salonda devam etti. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın saat 17.00’da yapacağı idmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...