Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türklere savaş çağrısı yapan Yunan başkan ağzının payını aldı

Düzenleyen:
Türklere savaş çağrısı yapan Yunan başkan ağzının payını aldı

SPOR Haberleri

Euroleague'de Fenerbahçe karşılaşmalarının öncesinde savaş çağrıları yapan Panathinaikos'un sahibi, "Fenerbahçe bizden daha iyiydi, onları tebrik ediyorum." dedi.

Euroleague'de Panathinaikos serisinin 3-0 bitmesinin ardından Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannakopoulos'tan kısa bir açıklama geldi.

"FENERBAHÇE BİZDEN DAHA İYİYDİ"
Giannakopoulos, "Normal sezondaki performansımızla Final Four'a kalmayı hak etmiştik. Fakat, serilerde genellikle en iyi takım kazanır ve Fenerbahçe, bu seride bizden daha iyiydi. Onları tebrik ediyorum. Biz de kendimize bakacağız. Yunanistan şampiyonluğunu kazanmak için mücadele edeceğiz." dedi.

İDDİALI KONUŞUYORDU
Dimitris Giannakopoulous, Fenerbahçe - Panathinaikos serisi öncesi yaptığı iddialı açıklamalar ve seri sırasında Panathinaikos Başantrenörü Xavi Pascual'e yaptığı eleştirilerle de gündeme gelmişti. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...