HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fener’den süper start

Düzenleyen: /
Fener’den süper start
Fener, Haber

SPOR Haberleri

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2016-2017 Sezonu Play-Off Final serisi ilk maçında Fenerbahçe sahasında Galatasaray’ı 3-0 yendi. Final serisinde 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, 3 maç kazananın şampiyon olacağı serinin ikinci maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray’ı yarın bir kere daha misafir edecek

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2016-2017 Sezonu Play-Off Final serisi ilk maçında Fenerbahçe sahasında Galatasaray’ı 3-0 yendi. Final serisinde 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, 3 maç kazananın şampiyon olacağı serinin ikinci maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray’ı yarın bir kere daha misafir edecek. Hayli çekişmeli geçen ilk seti özellikle Natalia Pereira’nın sayılarıyla 27-25 kazanan F.Bahçe, ikinci sette Kaptan Eda’nın servis sayılarıyla üstünlük kurdu. Bu seti de 25-19 alan Sarı Kanarya 8-5 geri düştüğü 3. sette Maret Balkestein’ın servisleri,  Natalia Pereira’nın sayılarıyla geri döndü. Dicle’nin de etkili oyunuyla seti 25-18 kazanan Fener salondan 3-0 galip ayrıldı. Sarı Kanarya’da en skorer isim 18 sayıyla Natalia olurken, Dicle Nur ve Kim 12’şer sayıyla oynadı. G.Saray’a Leys ve Centoni’nin 10’ar sayıları yetmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...