Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bandırma'dan lidere ağır darbe!

Bandırma'dan lidere ağır darbe!
Başlık ResmiBandirma'dan lidere agir darbe!

TFF 1. Lig'in lideri Evkur Yeni Malatyaspor, kümede kalmaya çalışan Bandırmaspor'a 5-0 yenildi.

Kaydet
|

TFF 1. Lig'de 31. haftaya 57 puanla lider giren Evkur Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor deplasmanında şok bir yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip, sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bandırmaspor'a galibiyeti getiren golleri 9'da Atabey Çiçek, 28'de Ömer Kandemir, 41'de Marino, 78'de Gökhan Karadeniz ve 88'de Doğan Karakuş kaydetti.

57 puanda kalan Evkur Yeni Malatyaspor ile takipçileri Eskişehirspor ve Sivasspor arasındaki puan farkı 2'ye düştü; ligdeki şampiyonluk yarışı bitime 3 hafta kala iyice kızıştı.

Yeni teknik direktörü Mustafa Uğur ile çıkış yakalayan Bandırmaspor ise Evkur Yeni Malatyaspor karşısında aldığı bu sonuçla ligde kalma yolunda iyice umutlandı. Sezonun en flaş skorlarından birini elde eden ve üst üste ikinci galibiyetini alan Bandırmaspor, puanını 31'e yükseltti.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Genel İnternet yerel Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.