Sneijder resti çekti

Düzenleyen:
Sneijder resti çekti

SPOR Haberleri

G.Saray’da milli oyunculara verilen izin süresi 26 Haziran’da doluyor. Hollandalı futbolcu menajeri Albers’le yönetime “Gönderecekseniz kampa gelmeme gerek yok” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da son günlerde en çok merak edilen konu Sneijder’in satılıp satılmayacağı... Yıldız oyuncunun geleceği konusunda belirsizlik sürerken, gri görüntüyü gidermek amacıyla Sneijder’in menajeri Guido Albers dün Galatasaraylı yöneticilerle yüz yüze görüştü.  Yapılan toplantıda Albers, Hollandalının “Ben Galatasaray’da kalmak istiyorum. Yönetim de pazartesiye kadar net kararını bildirsin. Eğer beni satmak gibi bir düşünceleri varsa kampa katılmamın da bir anlamı yok. Fakat ben Galatasaray taraftarına bu şekilde yaz ortasına sessizce veda etmek istemem. Benim hayalim burada futbolu bırakmak” şeklindeki mesajını iletti. 
Maliyeti fazla
Guido Albers, oyuncusunun kalmak istediğini yinelerken Galatasaray cephesinden doğrudan “Sneijder’i satmak istiyoruz” şeklinde bir atak gelmedi. Fakat Hollandalı futbolcunun yıllık maliyetinin önümüzdeki sezon bütçeyi zorlayacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Sneijder’den büyük bir indirim yapmasını beklediklerini belirttiler. Şimdi Albers, oyuncuyla tekrar görüşüp kısa sürede yönetimle yeniden masaya oturacak. Galatasaray yönetiminde maç başı ücretleriyle birlikte 5 milyon avroyu aşkın bir maliyeti olan Sneijder’i satma fikri tamamen otursa da kamuoyuna tek taraflı bir karar olmadığını, Hollandalı ile ortak alınmış bir karar olarak yansıması hedefleniyor. Çünkü geçen seneki tepkilerin benzeri yaşanması istenmiyor.
Kriz çıkabilir
Galatasaray’da milli takımlara çağrılan futbolculara farklı bir program çıkarılmıştı. Sarı-kırmızılı takım 19 Haziran’da toplanırken, milli futbolcuların 26’sında kampta olması istenmişti. Sneijder ise yönetime rest çekerek “Bana toplanma tarihinden önce satıp satmayacağınız konusunda net bir şey söyleyin” dedi. Yönetim de sözleşmesinde indirime gitmesini isteyerek yeni bir atak yaptı. Galatasaray’da yeni bir hamle gelmezse Sneijder pazartesi günü İstanbul’da olmayabilir ve geçen yaz yaşanan krizin benzeri meydana gelebilir. 

Garanti para: 3.2
İmza parası: 1.3
Maç başı: 580 bin avro
Toplam: 5.08 milyon avro

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...