HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş Portekizli yıldızın peşinde

Düzenleyen: /
Beşiktaş Portekizli yıldızın peşinde
Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

10 yıl süreyle Real Madrid forması giyen futbolcunun menajeriyle ilk görüşme gerçekleştirildi

Beşiktaş, dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Marcelo’nun takımda kalması halinde bir, ayrılması halinde iki stoper transferi planlayan siyah-beyazlı yönetim her sene yaptığı gibi bir kere daha nokta atışı yapmaya hazırlanıyor. Hatta start verildi bile. Fikret Orman ve ekibi, Real Madrid’deki sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Portekizli savunma oyuncusu Pepe ile görüşmelere başladı. Real Madrid’deki sözleşmesini uzatmayacağını açıklayan 34 yaşındaki stoper için bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah-beyazlılar bu sebeple FFP kurallarına takılmamış olacak. 
Bulut: Beşiktaş transfere yakın
Menajer Ahmet Bulut Bip Spor’a konuşurken, “Evet şu anda Lizbon’da Pepe için masadayım. Dev kulüpler peşinde ama Beşiktaş transfere yakın” sözleriyle siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medyada sevinç çığlıkları atan Beşiktaşlılar şimdi dev transferin resmileşmesini dört gözle beklemeye başladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...