Fenerbahçe Doumbia’yı bonservissiz alacak

Düzenleyen:
Fenerbahçe Doumbia’yı bonservissiz alacak

SPOR Haberleri

3 milyon avroluk masraftan kurtulmak isteyen Roma bedelsiz vermeye razı. Yönetim oyuncuyu iknaya yakın

Transferin flaş ekiplerinden Fenerbahçe, golcü takviyesini de bedavaya getirerek önemli bir kazanımda bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler uzun süredir yakından takip ettikleri Fildişi golcü Seydou Doumbia’yı bonservis bedeli ödemeden transfer etme yolunda ciddi mesafe kaydetti. Roma’nın 2014-15 devre arasında kadrosuna kattığı ancak sadece 14 maçta forma giydirip sonrasında farklı kulüplere kiralık verdiği 29 yaşındaki golcüden kurtulma çabası Fenerbahçe için bulunmaz bir nimet oldu. Doumbia’nın 3 milyon avroluk maaş masrafından kurtulmak isteyen İtalyan devi, Fildişi yıldızı herhangi bir bedel beklemeden Fenerbahçe’ye göndermeye razı oldu.
Yaylaya çıkacak
Roma, 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Seydou Doumbia’ya Fenerbahçe’yle görüşme izni verirken, sarı-lacivertliler de bonservis bedeli ödemeyecekleri için Fildişili yıldızı transfer listesinin ilk sırasına aldı. Doumbia’ya, Roma’daki maaş olan 3 milyon avroyu teklif eden Fenerbahçe’nin olumlu cevap aldığı, yöneticilerin detayları konuşmak üzere hafta içinde İtalya’ya çıkarma yapacağı belirtildi. Roma’dan ümidini kesince Sporting Lisbon’la flört etmeye başlayan Doumbia’nın aldığı cazip teklif karşısında Fenerbahçe’ye öncelik verdiği ve detayları görüştükten sonra imza atacağı öğrenildi. Eğer çok büyük bir aksilik olmazsa 29 yaşındaki Fildişili golcü, 1 Temmuz’da başlayacak Topuk Yaylası kampında yer alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...