HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe Lucas Perez için 3 Temmuz'u bekliyor

Düzenleyen: /
Fenerbahçe Lucas Perez için 3 Temmuz'u bekliyor
Lucas Perez, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Forvet arayışlarını sürdüren Kanarya, liste başı ismi Lucas Perez için Arsenal’in yeni sezon hazırlığına başlayacağı 3 Temmuz tarihine odakland

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar'ı alan Fenerbahçe, santrfor bölgesi için oldukça titiz ve sabırlı davranıyor. Haziran ayında fiyatların astronomik olması nedeniyle çok fazla hamle yapamayan sarı lacivertliler, Temmuz ayıyla birlikte elindeki adaylar için harekete geçecek. Forvet için liste başı Lucas Perez... Oyuncu, düzenli forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediğini Arsenal menajeri Arsene Wenger'e iletti. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, Perez'in menajerine 1 yıllık kiralama teklifini sundu ve beklemeye geçti. Bu transferde kritik tarih 3 Temmuz... Çünkü 3 Temmuz'da Arsenal yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve gidecek oyuncuların kaderi belli olacak.

SEVİLLA HENÜZ TEKLİF YAPMADI
Perez'in önceliği ülkesi İspanya'ya geri dönmek. Menajeri geçen sezon kendisine talip olan Sevilla için yoğun çaba harcıyor. Ancak Sevilla oyuncuya bu sezon için henüz teklif sunmadı. Perez, Ukrayna ve Yunanistan denemelerinin ardından 2015-16 sezonunda Deportivo'daki performansıyla kariyerinin zirvesine ulaştı. La Liga'daki 17 gol 10 asistlik formu, onu Arsenal'e taşıdı. İngiliz kulübü, Perez için tam 20 milyon Euro bonservis ödedi. Ancak Perez, Arsenal'de istediği forma fırsatını bulamadığı için geçtiğimiz yılı neredeyse boş geçirdi. Perez'in hedefi sürekli oynayacağı bir takıma transfer olmak.

22 MAÇ
8 GOL
6 ASİST

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...