Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder, Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da gidemeyecek!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder, Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da gidemeyecek!

SPOR Haberleri  / Sabah

G.Saray'da kangrene dönüşen Wesley Sneijder krizi bu hafta çözülecek. Hollandalı oyuncu için de önemli bir karar alındı.

Sarı kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere spor kamuoyunda herkesin gözünün çevrildiği Galatasaray ile Wesley Sneijder arasındaki görüşmelerde iki taraf da geri adım attı.

G.SARAY DİSİPLİN CEZASINDAN VAZGEÇTİ
Hollandalı yıldızı Weslmey Sneijder'den geçen sene kesilen 2.7 milyon Avro disiplin cezasını tahsil etmeye çalışan sarı-kırmızılı yönetim bu paradan vazgeçti.

BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE'YE GİTMEME ŞARTI
İtalya'dan teklif aldığını söyleyen ve "Aradaki ücret farkını karşılayın" diyen Hollandalı oyuncu da yönetimden sadece geçen sezondan kalan 1.5 milyon Avro'luk alacağının ödenmesini talep etti. Sarı kırmızılı yönetim de olmazsa, olmazını tecrübeli oyuncuya iletti. Yönetim, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gitmeme şartı koyacağı Sneijder'e bonservisini bedavaya verecek ve karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesi feshedilecek.

'EN KISA SÜREDE BU KONUYA NOKTA KOYACAĞIZ'
Sneijder hakkında yazılı ve görsel basında her gün haber çıkmasına anlam veremediğini kaydeden Başkan Dursun Özbek, "Sneijder meselesini kurcalamayın artık! Daha ne yazacaksınız? En kısa sürede bu konuya noktayı koyacağız" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...