Fenerbahçe, Şilili yıldızı İstanbul'a getiriyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Şilili yıldızı İstanbul'a getiriyor

SPOR Haberleri

Cagliari’nin 29 yaşındaki sağ beki Mauricio Isla ile 3 yıllık mukavele yapılacak.

Gregory van der Wiel ile yollarını ayırma kararı alan ve sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Cagliari’nin Şilili oyuncusu Mauricio Isla ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe’nin teklifini kabul eden 29 yaşındaki oyuncunun bugün İstanbul’da olması beklenirken, üç senelik sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. 2012’de Udinese’den 19 milyon avro karşılığında Juventus’a transfer olan ve burada iki Serie A şampiyonluğu yaşayan Isla, Copa America’nın son şampiyonu Şili Millî Takımı’nın da en önemli oyuncuları arasında yer alıyordu. Öte yandan Isla’nın transferiyle birlikte Dirar’ın sağ kanatta oynaması kesinlik kazanırken, Lens ve Emre Mor’un sarı-lacivertli takıma transferi de oldukça zora girdi.

Perez için pres 

Kanarya’da forvet harekâtı da devam ediyor. Gündeme birçok isim geliyor ama son sıcak gelişme İngiltere’den... Arsenal forması giyen Lucas Perez’in menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle, Fenerbahçe’nin Lucas Perez transferi için ısrarcı olduğunu belirterek, “Fenerbahçe, Lucas Perez için görüşmelerini devam ettiriyor. Fakat Arsenal kiralık olarak onu vermek istemiyor. Transfer şu an zor olsa da Türkler çok ısrarlı görünüyor” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...