Muharrem Usta'dan taraftara sitem

Düzenleyen:
Muharrem Usta'dan taraftara sitem

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da yine sosyal mesajlar var. Önceki gün “#SabırKAPandıUsta” hashtag TT olurken ve yönetime yüklenme yapılırken Başkan Muharrem Usta’dan cevap geldi.

Taraftar yeni transferlerin açıklanmasını beklerken başkan Usta, taraftarın daha önce verdiği sözleri hatırlatıp “Hani Kucka gelince kombine ve formalar patlayacaktı :(Takıma destek; hem de tam destek zamanı, cesaretlendirelim. Haydeee...” şeklinde çağrıda bulundu. Başkan forma ve kombine satışlarından rahatsızlığını dile getirdi. Bu arada bordo-mavililerin geçtiğimiz aylardaki çağrısı cevap buldu ve hedefe ulaşıldı. Sosyal medya hesabının 1 milyon takipçiye ulaşması için kampanya başlatılmıştı. Önceki gece hesap 1 milyon takipçiyi geçti. 

Beklemede

Bordo-mavililer sabırla transferlerini bekliyor. Jurac Kucka, Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda’ya transfer eden yönetim, forvet için Burak Yılmaz, stoper konusunda da Serdar Taşçı ile anlaşma sağlamıştı. İki oyuncunun da kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor. 

Rakip Dorigi

Takım yeni sezon hazırlıklarına Slovakya’nın Samorin kasabasında devam ediyor. Bordo-mavililer ikinci etap kampında ilk özel maçını bugün 18.30’da Macaristan 2’nci Lig ekibi Dorigi FC ile yapacak. İkinci maç ise 22 Temmuz’da 18.30’da yine 2. Lig takımı Eto Gyor ile.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...