HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Lucas Lima, "Come to Fenerbahçe" yorumlarını tek tek beğendi

Düzenleyen: /
Lucas Lima, "Come to Fenerbahçe" yorumlarını tek tek beğendi
Lima, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Lucas Lima, Instagram'da "Come to Fenerbahçe" yazan Fenerbahçe taraftarlarının yorumlarını tek tek beğendi. Bu hareketin ardından taraftarları heyecan bastı.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Brezilyalı 10 numara Lucas Lima, sosyal medya hesabından Fenerbahçe gönderilerini beğenmeye başladı.

COME TO FENERBAHÇE MESAJLARINA KARŞILIK VERDİ

Fenerbahçeli taraftarların, son paylaştığı fotoğraf üstünden kendisine yazdığı "Come to Fenerbahçe" mesajlarını gören Santos'un Brezilyalı yıldızı, kendisine ait resmi instagram hesabından tek tek bu mesajlara beğeni koydu.

MENAJERİ TAKIM ARIYOR

Lima, yıl sonunda Santos ile bitecek olan sözleşmesini yenilememe kararı almıştı. Menajeri aracılığıyla birçok takımla görüşen 26 yaşındaki oyuncunun ara transfer döneminde bedelsiz olarak Barcelona'ya imza atacağı iddia ediliyordu.

Brezilyalı futbolcu, Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde ise biri ilk 11 olmak üzere 7 maçta oynadı ve 1 gol attı.

Lucas Lima, "Come to Fenerbahçe" yorumlarını tek tek beğendi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...