Trabzonspor yeniden Serdar Taşçı'nın peşine düştü

Düzenleyen:
Trabzonspor yeniden Serdar Taşçı'nın peşine düştü

SPOR Haberleri

Medel’in gelmek istememesi üzerine savunma için arayışa giren bordo-mavililerde rota tekrar gurbetçi yıldıza döndü

Yıllar geçiyor Trabzonspor Serdar Taşçı ısrarından vazgeçmiyor. İnterli Gary Medel’in Trabzonspor’a gelmek istememesi üzerine alternatif isimlere yönelen bordo-mavililer yeniden gurbetçi oyuncuya yöneldi. Spartak Moskova ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki stoper için yeni bir teklif yapılacak. Serdar Taşçı’nın kulübünün oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmaması nedeniyle yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Trabzonspor yönetiminin, fiyat artırarak Spartak Moskova’nın kapısını çalacağı kaydedildi. Bordo-mavili yöneticiler hafta başında Rusya’ya giderek Serdar Taşçı transferini bu defa bitirmeyi hedefliyor. Daha önce Rus ekibi ile sözleşmesi sona eren gurbetçi futbolcuya yıllık 2 milyon avro artı imza parası teklif eden Karadeniz ekibi beklemeye geçmişti.

Yıllık 2,3 milyon avro
Trabzonspor ile büyük oranda anlaşma sağlayan ancak Spartak Moskova’dan yeni sözleşme teklifi alınca kafası karışan 30 yaşındaki futbolcu, bordo-mavililer ile görüşmeleri askıya almıştı. Trabzonspor’un fiyat artırarak tekrar kapıyı çalacağını öğrenen Serdar Taşçı’nın da transfere sıcak baktığı ileri sürüldü. Artvinli olan tecrübeli oyuncuya yakın çevresinin de Trabzonspor’da forma giymesi için baskı yaptığı gelen haberler arasında. Bordo-mavili yöneticilerin gurbetçi yıldıza bu defa yıllık 2,3 milyon avro ve imza parası teklif etmesi bekleniyor. 

BURAK YILMAZ GELDİ GİTTİ
Çıldırtan hata!

Trabzonspor’da transfer bildirimi ortalığı karıştırdı. Bordo-mavili kulübün resmi mobil uygulamasından dün yapılan bir bildirim taraftarları heyecanlandırdı. Uygulamadan, “Golcü transferi bitmek üzere. Burak Yılmaz Trabzonspor’a dönmek için Çin ekibinden alacaklarından da fedakârlık yapacak” mesajı gönderildi. Bu mesaj ile heyecanlanan bordo-mavili taraftarlar kısa süre sonra gelen “Değerli taraftarlarımız. Biraz önce Burak Yılmaz ile ilgili atılan mesajı dikkate almayınız. Sehven yapılan bu hatadan dolayı özür diliyoruz” mesajı üzerine adeta yıkıldı. 

Transfer mesajı
Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, sosyal medya hesabından taraftarlara transfer mesajı verdi, destek çağrısında bulundu. Saral yaptığı paylaşımda, “Başkanımız 50’nci yılda transferde de hedefi 12 numaradan vuracaktır. Formamızı da giyeriz, bayrağımızı sallarız. Şampiyon Trabzonsporumuzun asil taraftarı üzerine düşeni her zaman yapmıştır, yapacaktır da” ifadelerini kullandı.

Kombine şoku
Önümüzdeki günlerde 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor’da kombinelere ve formalara olan ilgisizlik yönetimi şok etti. 41 bin kişilik yeni stada sahip olan bordo-mavili kulüp gelecek sezon için 4 günde sadece 1600 kombine satabildi. Ayrıca TS Store’larda yeni formalara talebin de çok az olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...