Burak Yılmaz Trabzonspor'a doğru

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Burak Yılmaz Trabzonspor'a doğru

SPOR Haberleri  / Sabah

Forvet transferini eski futbolcusu Burak Yılmaz'ı kadrosuna katarak çözmek isteyen Trabzonspor, golcü futbolcunun kulübü Beijing Guoan ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Gelişmeler hakkında bilgi veren yönetici Ali Rıza Egemen, "Futbolcu noktasında asbaşkanımız, kulüp ile ilgili de başkanımız yoğun mesai harcıyor. Transfer zor bir iş. Ama bu transferin olumlu gittiğini söyleyebilirim" dedi. Bordomavililer, Burak Yılmaz'ın yanı sıra Serdar Taşçı'nın da kulübünden gelecek haberi bekliyor. Öte yandan Başkan Muharrem Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bazen stratejik davranmak gerekiyor. Sürprizimiz tabii ki olacak. Bu kadro doğru isimlerle çok daha güçlenecek Ayağa kalk Trabzon" ifadelerini kullandı.

Dördüncü hazırlık maçı SKF Sered'le

Trabzonspor yurtdışı hazırlık kampındaki dördüncü hazırlık maçında bugün Slovakya İkinci Lig ekiplerinden SKF Sered ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saatiyle 19.00'da başlayacak. Bordo-mavili takım bugüne kadar oynadığı üç maçta, 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...