Eto'o sonunda bitiyor

Düzenleyen:
Eto'o sonunda bitiyor

SPOR Haberleri

Santrfor transferi için Lucas Perez, Wilfried Bony, Michy Batshuayi ve Gabigol’ün de aralarında olduğu çok sayıda isimle görüşen Fenerbahçe, Finansal Fair Play (FFP) anlaşmasından dolayı bu oyuncu ve kulüplerinin istediği rakamlara çıkamadı

Santrfor transferi için Lucas Perez, Wilfried Bony, Michy Batshuayi ve Gabigol’ün de aralarında olduğu çok sayıda isimle görüşen Fenerbahçe, Finansal Fair Play (FFP) anlaşmasından dolayı bu oyuncu ve kulüplerinin istediği rakamlara çıkamadı. Taraftar transferin bir an önce bitmesini beklerken aranılan golcü çok fazla uzakta değil Antalya’da bulundu. Sarı-lacivertli yönetim önceki gün resmi siteden yalanlayıp ardından jet hızıyla yalanlama metnini kaldırdığı Kamerunlu oyuncuya teklif götürdü. 36 yaşındaki dünya yıldızı Fenerbahçe’ye gelmeyi kabul etti. Şimdi sıra Antalyaspor’la anlaşmaya geldi. 
Aatıf ve bir miktar para
Futbolcunun transferi için dün ‘bize gelen bir teklif yok’ açıklaması yapan güney ekibiyle önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Yönetimin Eto’o karşılığında Aatıf’la birlikte bir miktar para teklif edeceği belirtildi. Süper Lig’de ilk sezonunda 31 maçta 20, ikinci sezonunda ise 30 maçta 18 gol kaydeden Eto’o’nun transferinin kısa bir süre içerisinde resmen açıklanacağı iddia edildi. Eto’o’nun takıma katılmasının ardından kadroda yer alan dünyaca ünlü bir diğer golcü Robin van Persie’nin eski takımı Feyenoord’a transfer olabileceği öğrenildi.  
Beşiktaş da istemişti 
Eto’o’nun adı geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş ile de anılmış ancak Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Fikret Orman’ın da bulunduğu bir davette Eto’nun kırmızı-beyazlı takımda kalacağını açıklamıştı. Öztürk’ün bu açıklaması o dönem Beşiktaş ve Antalyaspor arasında bir krize neden olurken Beşiktaş Başkanı Orman, Antalyaspor yönetiminin “bir üst akıl” tarafından yönlendirildiğini iddia etmişti. O üst akıldan kasıt da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...