Haydi Medipol Başakşehir... Hem sen siftah yap hem Club Brugge

Düzenleyen:
Haydi Medipol Başakşehir... Hem sen siftah yap hem Club Brugge

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz rövanş için Belçika’da galibiyet peşinde. C. Brugge de Türk ekiplerine karşı yenilgisiz durumda

Türk futbolu için bugün önemli bir gece. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, Belçika’nın Club Brugge takımına misafir olacak. Amaç 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak rövanş için avantaj elde etmek. Kadrosuna önemli takviyeler yapan Abdullah Avcı’nın takımı ilki başarma peşinde. Avrupa arenasında bugüne kadar 6 maç oynayan turuncu-lacivertliler henüz kazanamadı. 6 maçta 4 defa mağlup olurken, 2 kere de berabere kaldı. Bu gece ise bir ilk yaşama vakti. Hem kendi adına hem de rakip adına. C. Brugge de Türk takımlarına karşı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde edip hiç mağlup olmadı. Dileğimiz bu gece yenilgiyle tanışması. Bu arada C. Brugge’ün liginin de hafta sonu başlayacağını belirtelim. 

 

İyi skor alacağız

 

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı maça yönelik olarak, “Tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız. İyi sonuç ve iyi oyunu hedefliyoruz. Brugge’un son oynadığı AZ Alkmaar ve Athletic Bilbao maçlarını seyrettirdik ve analizini yaptık” derken kaptan Emre Belözoğlu ise, “Kolay bir maç olmayacak. Ülke futbolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Biz iyi konsantre olduk, rakibimize iyi çalıştık” sözlerini kullandı. 

Haydi Medipol Başakşehir... Hem sen siftah yap hem Club Brugge

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...