Tudor garanti verdi

Düzenleyen:
Tudor garanti verdi

SPOR Haberleri

Hırvat hoca, takviyelerle başarıya ulaşacaklarını söyledi. Başkan, Feghouli ile Fernando’nun Avusturya kampına yetişeceğini belirtti

UEFA Avrupa Ligi’nde Östersunds’a elenerek büyük şok yaşayan Galatasaray’da yaralar yeni transfer hamleleriyle sarılmaya çalışıyor. Feghouli ve Fernando’nun işini bitiren sarı-kırmızılılar, resmi olarak da müjdeleri vermeyi hedefliyordu. Ancak kamp programındaki yaşanan karmaşa sebebiyle operasyon planları da sekteye uğradı ve iki isim de rötar yaptı. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktör Igor Tudor ile görüşme gerçekleştiren başkan Dursun Özbek, iki ismin de en geç Avusturya’da takıma katılacağının sözünü verdi. 
Lucescu problem olmaz 
Hırvat hoca, başkandan aldığı habere sevinirken, sol bek transferinin de mutlaka gerçekleşmesini istedi ve vatandaşı Ivan Strinic’i işaret etti. Galatasaray’da transferden sorumlu isimler bu konuda çalışmalarını başlatırken Tudor; Fernando, Feghoul ve Strinic’in katılmıyla bambaşka bir takım olacaklarını ileri sürdü ve başarı garantisi verdi. Öte yandan başkan Dursun Özbek ile Tudor aransında Mircea Lucescu konusu tekrar masaya yatırılırken, Hırvat hoca Lucescu’nun kulüpte futbol direktörü olarak çalışmasından hiçbir rahatsızlık duymayacağını dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...