Galatasaray 'üst akıl' olarak Lucescu ile anlaştı

Düzenleyen:
Galatasaray 'üst akıl' olarak Lucescu ile anlaştı

SPOR Haberleri

Yönetici Can Topsakal, Romanya’da Lucescu ile el sıkıştı. Terim seçeneğini düşünen Başkan Özbek’in emriyle iş resmiyete dökülmedi. Tudor şu an etkisiz eleman

Galatasaray’da her şey karışık... İkinci kamp çalışmaları için bugün Avusturya’ya hareket edecek sarı-kırmızılılarda Fatih Terim’in millî takımdan ayrılması kafaları karıştırdı. Teknik direktör Igor Tudor ile devam kararı alan Başkan Dursun Özbek, yöneticilerin “Mircea Lucescu’yu futbol direktörü yapalım” tavsiyesine olumlu bakmış ve Rumen teknik adamla bu konuda ön anlaşma gerçekleşmişti. Dün ise yönetici Can Topsakal’ın, Rumen hoca ile birebir görüştükten sonra işin resmiyete dökülmesi planlanıyordu ama önceki gün Fatih Terim’in istifasıyla bu durum şimdilik askıya alındı. 

Özgürlük istedi
Galatasaray’a gelmeyi kabul eden Lucescu’nun tek şartı ise özgürlük oldu. Lucescu Florya’daki tüm operasyonların kendinde toplanması ve yöneticilerin kendisine hiçbir şekilde karışmamasını talep etti. Başkan Özbek’ten “İşi resmiyete dökme” emri alan Topsakal, Rumen teknik adama, “Pazartesi tekrar görüşelim” dedi. Terim’in istifası taraftarı heyecana boğunca Özbek, Terim’e teklif götürme ihtimali üzerinde durdu. Eğer Özbek, Terim’den  “Evet” cevabını alırsa her şey sil baştan olacak. Olumsuz cevabı ihtimal dahilinde tutan Özbek, Lucescu operasyonunu devam ettiriyor. Terim’i pazartesiye kadar bekleyecek olan G.Saray Başkanı, duruma göre Tudor’un sözleşmesini feshedecek. 

Muslera’dan 3 yıllık imza
“Tudor gidecek mi, Terim mi gelecek yoksa Luce mi?” soruları altındaki Galatasaray’da flaş bir imza atıldı. Sarı-kırmızılıların kalesini 2011’den yana koruyan ve 10 kupa kazanan Muslera sözleşmesini 2021’e kadar uzattı. İmza sonrası “Evimde kalmaya devam ediyorum. Kovulana kadar gitmem. Hayatım boyunca burada  kalabilirim” diyen Uruguaylı eldivene her sezon için yıllık net 3 milyon 575 bin avro ödeme yapılacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...