Aykut Kocaman Vardar maçı öncesi forvetten yana dertli

Düzenleyen:
Aykut Kocaman Vardar maçı öncesi forvetten yana dertli

SPOR Haberleri

İspanyol golcüyü Van Persie’nin sakatlığında dolayı mecburen kadroya aldığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Zaten fazla seçeneğimiz de yok” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Makedonya’nın Vardar takımıyla oynayacakları maç öncesi ilginç bir açıklamada bulundu. Söz konusu açıklama Fenerbahçe’nin en büyük sıkıntısının yaşandığı forvet bölgesi hakkındaydı. Kocaman, Soldado’nun kadroda olmasıyla ilgili gelen soruya, “Normal şartlarda Soldado’yu Trabzonspor maçında kadroya almayı düşünüyordum. Ancak Robin van Persie’nin sakatlanması, seçeneksiz kalmamız Soldado’yu bir adım daha erken kadroya almamıza neden oldu. Zorunlu olarak aldım. Diğer taraftan da şunu söylemem gerekiyor; ön tarafta fazla seçeneğimiz yok zaten” cevabını verdi. 

Volkan’a sahip çıktı
Vardar karşısında en azından kağıt üzerinde gözüken güç farkını kullanmak istediklerini belirten Kocaman, amaçlarının gruplara kalmak olduğunu da sözlerine ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının gündeminde Göztepe maçında hatalı gol yiyen Volkan Demirel de vardı. Kocaman yaptığı açıklamada, “Ben değerlere inanan bir insanım. Bir takım anlık problemler karşısında bu değerleri yıkan bir tavrım hiçbir zaman olmadı. Bir hatalı gol yedi diye ya da boş kaleye atamadı diye bir oyuncuyu takımdan kesmek ya da değiştirmek tarzım değil” diyerek tecrübeli kaleciye sahip çıktı. 

SOLDADO DA KAFİLEDE
Fenerbahçe kafilesi 20 kişilik oyuncu kadrosuyla gitti. Sakat Mehmet Ekici ve Salih kafileye alınmadı. Yeni transfer Giuliano’da listede olmadığı için İstanbul’da kaldı.

Trabzon’a bileniyorlar
Fenerbahçe’nin yeni transferleri Mehmet Ekici ile Giuliano, Kadıköy’de oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Trabzonspor’dan alınan Ekici de, bordo-mavililerin elinden kaçırdığı Giuliano da bu karşılaşmada forma giymek için yoğun mesai harcıyor.

Malaga, Ozan’ın peşinde
La Liga ekiplerinden Malaga, Ozan Tufan’ı istiyor. İspanyol basınında yer alan iddialara göre Malaga, Ozan Tufan’ı kadrosuna katabilmek için pazarlıkları sürdürüyor. Fenerbahçe’nin 7 milyon avro bonservis istediği oyuncu için, İspanyolların sınırları zorladığı ve transfere yakın olduğu belirtiliyor.

Van Persie sürprizi
Hollanda Millî Futbol Takımı’nın, Fransa ve Bulgaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Hollanda’nın teknik direktörü Dirk Advocaat, geçtiğimiz mayıs ayında millî takım seviyesinde değil dediği Van Persie’yi, Ryan Babel, Jeremain Lens ve Eljero Elia ile birlikte kadroya çağırdı.

Emre Mor zora girdi
Fenerbahçe’nin uzun zamandır peşinde koştuğu Emre Mor, Borussia Dortmund’a geri döndü. Inter’le görüşmelerden sonuç çıkmayınca Almanya’ya dönen Emre’nin kulübünde kalabileceği öğrenildi. Borussi’nın Zenit ve Everton’ın da istediği Emre konusundaki kararını Dembele’nin durumuna göre vereceği belirledi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...