Beşiktaş, Vida'nın peşinde

Düzenleyen:
Beşiktaş, Vida'nın peşinde

SPOR Haberleri

Her maç kalesinde gol gören ve defansı SOS veren siyah-beyazlılar Dinamo Kiev’in Hırvat stoperini çok uygun bir fiyata renklerine bağlayacak.

Siyah-beyazlılarda transfer planı yeniden revize edildi. Sebebi ise ilk iki maçta defansta yaşanan problemlerin ve defonun yanı sıra kulübenin zayıf olması ve rakiplerin gücü. Transferde ekonomik adımlar atan Beşiktaş yönetimi, Domagoj Vida olayını devre arasında bedavaya bitirmek istiyordu. Çünkü Hırvat stoperin ocak ayında mukavelesi sona eriyor ve serbest kalıyordu. Ancak yönetim Dinamo Kiev’le pazarlıkları sıklaştırıp Vida’yı şimdi almak için harekete geçti. Kara Kartal kulübü Dinamo Kiev’e 1,5 milyon avro civarında bir bedel ödeyip tecrübeli ismi kadrosuna katmaya çok yakın.

Güneş Ba’yı istedi

Forvette ise Demba Ba gelişmesi var. Tatilini Bodrum’da yapan ve aynı zamanda çalışmalarına devam eden Senegalli, Beşiktaş’ı istediğini açık açık söylemişti. Çin’de mutsuz olan ve Türkiye’yi isteyen Demba Ba, yönetime kiralık gelebileceğini iletti. Şenol Güneş de formda ve hazır bir Demba Ba’ya kimsenin hayır diyemeyeceğini belirterek transfere yeşil ışık yaktı. Eğer anlaşma sağlanırsa forvet sayısı 4’e çıkacak. Cenk, Negredo, Demba Ba ve Mustafa Pektemek ileri ucundan Pektemek sürekli oynayacağı bir takıma gitmem istiyor.

"Formayı hak eden giyer"

Kara Kartal’da son iki sezonda forma dağıtımı konusunda adil bir anlayış sergileyen, herkese şans verip “iyi olanın kazandığı” anlayışı benimseyen Şenol Güneş yeni sezonda da farklı bir tutum içerisinde değil. Hem de isimler ne olursa olsun. Pepe, Negredo, Lens, Medel ve uzun vadeli yatırım oyuncusu olarak Orkan geldi ama onlardan şu anda hazır görünen bir tek Pepe var. Son gelen Medel de farkını biraz hissettirdi. Güneş yenilere sonradan da olsa şans verip gerçek durumlarını test etti onayladı. Şu an için Pepe’nin yeri garanti, Medel orta alanı ve Atiba’yı zorluyor. Lens’in çok çalışması ve Negredo’nun da biraz daha fazla sorumluluk alıp hücuma zenginlik katması gerek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...