Kalinic resmen Milan'da

Düzenleyen:
Kalinic resmen Milan'da

SPOR Haberleri

Transfer sezonunu son derece hareketli geçiren Serie A ekibi Milan, golcü Kalinic'i resmen renklerine kattı. Hırvat teknik adam 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı - Siyahlılar, Fioreninta'nın Hirvat santrforu Nikola Kalinic’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Milan oyuncunun bonservisini öncelikli satın alma opsiyonuna da sahip. 

Milan sözleşmenin detaylarıyla ilgili açıklama yapmazken, İtalyan basınında Milano ekibinin oyuncuyu kiralama bedeli olarak  5 milyon Euro ödeyeceğini yazdı.  Milan, 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kalinic'i sözleşmesindeki özel madde uyarınca gelecek sezon 20 milyon Euro ödeyerek bonservisini alacak. 

Milan efsanelerinden Andriy Shevchenko'nun giydiği 7 numaralı formayı giyecek olan Nikola Kalinic, son 2 sezonda Fiorentina formasıyla 68 maçta 27 gol kaydetti. 

Milan daha önce Bonucci, Hakan Çalhanoğlu, Andre Silva, Musacchio, Conti, Biglia, Kessie, Borini ve Ricardo Rodriguez'i renklerine bağlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...