Samir Nasri için özel imza töreni

Düzenleyen:
Samir Nasri için özel imza töreni

SPOR Haberleri

İstanbul takımlarından teklif aldığını belirten Fransız yıldız, Antalyaspor’u vizyonu sebebiyle tercih ettiğini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcu Samir Nasri için imza töreni düzenledi. Şölen havasındaki törene yaklaşık iki bin Antalyasporlu taraftar katıldı.  Antalyaspor’a 2 yıllığına 4 milyon avro ve bonuslar karşılığında imza atan Fransız orta saha oyuncusu konuşmasına, ‘Merhaba Antalya, Merhaba Türkiye’ diyerek başladı. Nasri, “Diğer İstanbul takımlarıyla transfer görüşmeler yaptım ama Ali Şafak Öztürk sebebiyle Antalyaspor’u seçmiş bulunuyorum. Oyuncu olarak her zaman yeni maceraları tercih etmişimdir. Özellikle vizyonu olan güçlü taraftarı olan, tarih yazmak isteyen ve Ali Şafak Öztürk gibi başkanı olan bir kulüp benim tercihim olmuştur. Cumartesi günü tüm hünerlerimi sergileyeceğim” şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...