HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ByLock, futbolu salladı

Düzenleyen: /
ByLock, futbolu salladı
Ömer Çatkıç, Konyaspor, Bylock, Haber

SPOR Haberleri

İfadesi alınan ve serbest bırakılan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan bu görevini bıraktı. Eski millî kaleci Ömer Çatkıç da “ByLock” kullandığı gerekçesiyle gözaltında.

Son FETÖ soruşturması Türk futboluna da yansıdı. Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve eski milî kaleci, yeni yorumcu Ömer Çatkıç, FETÖ’nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın ifadesine başvuruldu. Sonrasında serbest bırakılan Şan avukatı aracılığıyla açıklamada bulunup “Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor başkanlığı gö-revinden istifa ediyorum” bilgilendirmesini yaptı. Şan’ın gözaltına alınması sonrasında Konyaspor camiasında istifa etmesi konusunda çok büyük baskılar olmuştu. Son olarak yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan ve Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülen Çatkıç’ın soruşturması ise devam ediyor. 

 

USLU 1,5 YIL  ÖNCE İDDİA ETMİŞTİ

ByLock kullandığı iddiasıyla ifade veren Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın istifa etmesinin ardından, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu’nun 1,5 sene önce kameralar karşısında söylediği sözleri akıllara geldi. Uslu, Çağlayan Adliyesinde görülen Şike Kumpası davasında kameralara konuşurken “Konya’nın başkanı zaten paralelci” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...