Onun adı GoLmis

Düzenleyen:
Onun adı GoLmis

SPOR Haberleri

Geçen haftaki Antalya beraberliğiyle morali bozulan Cimbom güçlü Paşa’yı Gomis’in usta işi iki golüyle devirerek üç puana uzandı

BURHAN CAN TERZİ - Antalya deplasmanında hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray’da, dün gece tek düşünce Kasımpaşa’yı sahadan silmekti. Sarı-kırmızılılar aşırı motiveydi ama maç başlar başlamaz ilk tehlike Kasımpaşa’dan geldi. Tolga’nın top kaybı sonrası hızlı gelişen atakta Edouk kaleyi gördü, top üstten auta gitti. Bu pozisyondan sonra da Kemal Özdeş’in öğrencileri devre boyunca G.Saray kalesine yaklaşamadı! Cimbom rakibini adeta boğdu. 7’de Mariano sağdan ortaladı Tolga’nın kafası kalecide kaldı. 9’da Mariano çıkardı Gomis indirdi, Rodrigues bomboş pozisyonda topu dışarı yolladı. Sarı-kırmızılılar rakibine nefes aldırmıyordu ama tehlikeli alanda da gerekli beceriyi uzun süre gösteremedi. 34’te sağdan Mariano ortaladı Gomis’in kafası auta gitti. 42’de Ndiaye’nin ara pasıyla sağdan içeri giren Mariano’nun şutuna Ramazan geçit vermedi. Beklenen gol ise 44. dakikada geldi.

Sahne Gomis’in
Aslan’ın gol makinesi Gomis ilk yarı bitmeden kilidi yine açtı. Belhanda’nın pasıyla ceza alanında topla buluşan Gomis, meşin yuvarlağın üstüne basıp hem savunmacıyı hem de kaleciyi ekarte etti. Sonrasında temiz bir vuruşla topu ağlara yollayan Fransız golcü “Aslan pençesiyle” stadı ayağa kaldırdı: 1-0. İkinci yarıda da Galatasaray hemen oyun hakimiyetini kazandı. Cimbom 2’yi bulup rahatlamak istiyordu fakat bu bölümde net pozisyon bulmakta zorlandı. Kasımpaşa ise nadir ataklarında tehlike oluşturdu. 57’de sağdan kullanılan korner atışı sonrası Veysel’in vuruşu auta çıktı. 63’te Neumayr’ın ortasında, Rangel boşa çıkan Muslera’dan önce dokunuşunu yaptı, top dışarı çıktı. Galatasaray’da tek farklı üstünlüğe isyan eden yine Gomis oldu. Belhanda’nın ortasında Serdar Aziz topu yere indirdi, Fransız yıldız bitiriciliğini bir kere daha konuşturarak skoru belirledi: 2-0.

TUDOR GOMİS’E AYRI TEŞEKKÜR ETTİ
O çok özel!
G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor güçlü bir takımla karşılaştıklarını söyleyerek, “Sahamızda da olsa kolay olmayacağını biliyorduk. Rakibin önemli hücum silahları vardı. Defansif olarak da kompakt bir takımlar. Zorlandık ama üç puan almayı bildik. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Onların da mutlu olduklarını biliyorum” sözlerini kullandı. Gomis’in özel bir oyuncu olduğunu belirten Hırvat teknik adam, “Bütün takım elinden geleni yaptı. Gomis’in golleri ustalık göstergesi gibiydi. Ona özel bir teşekkür etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...