Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaelispor'da istifa!

Düzenleyen:
Kocaelispor'da istifa!

SPOR Haberleri

3. Lig 3. Grup'ta geride kalan 3 haftada hanesine yalnızca 1 puan yazdırabilen Kocaelispor'da Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız istifa etti.

Kocaelispor’da geçen sezon temmuz ayında sözleşme imzalanan ve önceki sezon takımı 3. Lig Play-Off mücadelelerine taşıyan Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız, takım ile yollarını ayırdı. 3 haftada 1 puan alarak 17. sırada bulunan Kocaeslipor'dan uzun süredir ayrılmayı istediği öğrenilen Yıldız'ın, Başkan Bahri Yavuz’un tüm ısrarına rağmen kararından vazgeçmediği bildirildi. Ayrılık kararı hakkında Kocaelispor Yönetimi'nden yapılan açıklamada ise "Teknik Direktörümüz Ümit Metin Yıldız yönetim kurulumuza yaptığı açıklamada yeni bir enerjiye ihtiyacın şart olduğunu dile getirerek ayrılma kararını iletmiştir. Yönetim Kurulumuz yaptığı değerlendirme sonucunda, izole ortamda takım ve genç futbolcularımızın gelişimi için en doğru ismin, Ümit Metin Yıldız olduğu düşüncesiyle devam etmesi için tekrar görüşmüş, fakat hocamız kararında ısrarcı olmuştur. Beyefendi duruşuyla, kişisel ve teknik adam olarak tanımaktan ve çalışmaktan memnuniyet duyduğumuz hocamızın Kulübümüze, takımımıza ve futbolcularımıza verdiği emek ve kazandırdığı değerler için kendisine sonsuz teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde de başarılarının devamını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...