Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig'e sarı kırmızı damga

Düzenleyen:
Süper Lig'e sarı kırmızı damga

SPOR Haberleri

Süper Lig’in ilk 5 haftasında sarı-kırmızılı takımlar performanslarıyla dikkat çekti. Galatasaray topladığı 13 puanla zirvede yer alırken, Göztepe 3. sırada, Kayserispor da 4. sırada yer aldı.

TFF Süper Lig’in ilk 5 haftasında sarı-kırmızılı takımlar ligde aldığı sonuçlarla üst sıralarda yer buldu. Galatasaray, geride kalan 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek 13 puan topladı ve zirvede kendisine yer buldu. Galatasaray’ı takip eden son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş, 2. sırada yer alırken, siyah-beyazlıları takip eden ekipler, Göztepe ve Kayserispor oldu. İzmir’in sarı-kırmızılı ekibi Göztepe, bu sezon yükseldiği Süper Lig’de iyi bir performans ortaya koydu. Lige Fenerbahçe beraberliğiyle başlayan, ardından da Kayserispor’a deplasmanda kaybeden Göztepe, sırasıyla Trabzonspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’ni mağlup ederek 10 puana ulaştı ve averajla 3. sırada kendisine yer buldu.

Lige Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kayserispor, ardından çıktığı 4 karşılaşmada topladığı 10 puanla üst sıralara tırmanmayı başardı. Sarı-kırmızılı takım, 2. haftada sahasında Göztepe’yi yendi ve ligdeki ilk galibiyetini aldı. 3. haftada Osmanlıspor’la taraftarı önünde 2-2 berabere kalan Kayserispor, ardından deplasmanda Sivasspor’u 2-0, son maçta da sahasında Antalyaspor’u yine 2-0’la mağlup etmeyi başardı. Ligde 10 puanı bulunan Kayserispor, kendisiyle aynı puana sahip olan Başakşehir ve Akhisar Belediyespor’un averajla önünde yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...