Capello sesleri

Düzenleyen:
Capello sesleri

SPOR Haberleri

Son yıllarda Samuel Eto’o, Samir Nasri gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak büyük sükse yapmayı başaran Antalyaspor, bu defa bombayı teknik direktör değişikliğinde patlatıyor, Rıza Çalımbay’ın yerine Fabio Capello ile görüşüyor.

Her şey jet hızıyla gelişti. Başkan Ali Şafak Öztürk, dün akşam saatlerinde Rıza Çalımbay ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kadrodaki yıldızlarla bir türlü anlaşamayan tecrübeli adamla yolların ayrılmasına karar verildi. 

Süper Lig’de 4. ayrılık
Çalımbay’ın yerine teknik adam arayışlarına hemen başlayan Antalyaspor yönetimi, bir süre önce Çin ekibi JS Suning takımını bırakan dünyaca ünlü teknik adam Fabio Capello ile masaya oturdu.  Rıza Çalımbay, Süper Lig’de 5 hafta sonunda görevinden ayrılan dördüncü teknik adam oldu. Daha önce Ümit Özat (G.Birliği), Ertuğrul Sağlam (Y. Malatya) ve Bülent Uygun (Sivas) görevlerini bırakmıştı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...