Alper Potuk: Gelenek bozulmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Alper Potuk: Gelenek bozulmayacak

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Alper Potuk, dünkü idman öncesi cevapladığı sorularda Beşiktaş derbisinin önemini vurguladı.

Beşiktaş derbisinin önemine değinen Alper, "Bu maç bizim için hem moral hem de çıkış olabilir. Alanya galibiyeti takıma hava getirdi. Bizim geleneklerimizden biri; böyle maçlardan hep alnımızın akıyla çıktık. İnşallah bu derbiden yine alnımızın akıyla çıkacağız. F.Bahçe'ye geldiğimden beri çoğu derbiyi, özellikle iç sahadakileri kaybetmedik. Beşiktaş karşısında taraftarımıza bir özür dileme maçı sunmak istiyoruz. Onları bu sene biraz üzdük. Kendimizi affettirip, yolumuza emin adımlarla devam etmeyi hedefliyoruz" dedi.

MENAJERİM YOK Kİ...
Galatasaray ile temas halinde olduğu iddialarına da yanıt veren Alper, "Benim bir menajerim yok. Ben F.Bahçe'nin futbolcusuyum. Camiamız, yönetimimiz devam etmek isterse, gönül rahatlığıyla kalırım" dedi. Alper, yabancı futbolcu kontenjanı ile ilgili soruları ise yanıtsız bırakmayı tercih etti.

KOÇ 1907'DEN İSTİFA EDİYOR
1907 Derneği Başkanı Ali Koç, bugün derneğin 25. kuruluş yıldönümü yemeğinde üyelerle buluşacak. Koç'un yemekte yapacağı konuşmada, dernek başkanlığından istifa etmesi ve Mayıs ayında yapılacak Fenerbahçe başkanlığı seçimi için resmi süreci başlatması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...