Sırada Fener var

Düzenleyen:
Sırada  Fener var

SPOR Haberleri

Süper Lig’de 8. sezonunu geçiren ve son haftalarda çok formda olan Cenk Tosun ne ilginçtir ki Gaziantepspor ve Beşiktaş’ın ligde karşılaştığı takımlar arasında sadece Fenerbahçe’ye gol atamadı.

11 Fenerbahçe mücadelesinde 679 dakika süre almasına rağmen fileleri havalandırmayı başaramayan millî forvet bu şanssızlığını cumartesi günü kırma planı içerisinde. Ve Cenk’in kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı bir galibiyeti bulunuyor. O da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve 3-2 kazanılan maç.

QUARESMA TALİSCA FRİKİK ÇALIŞIYOR
Beşiktaş derbi hazırlıklarını dün de sürdürdü. Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda futbolcular önce pas çalışması sonrası yarım sahada çift kale maç oynadı. Antrenmanın ardından Ricardo Quaresma ile Anderson Talisca, özel serbest vuruş çalışması gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Adriano, antrenmana katılmadı. Sahada kısa süre yürüyüş yapan yıldız oyuncu, daha sonra salonda çalıştı. 

Lens’ten altyapıya transfer
Geçen sene Oğuzhan Aydoğan ile başlayan altyapı gurbetçi transferleri bu sezon uzun vadeli yatırım düşüncesiyle Orkan Çınar’la sürmüştü. Ardından Fransa’da Rennes forması giyen Bülent Marlon Üçüncü altyapıya alındı. Bunlara son olarak Lens’in önerisiyle (aile dostu) 2002 Almanya doğumlu olan Devrim Ögedey eklendi. Devrim U16 takımıyla çalışmalara başladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...