HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Facebook'tan Premier League atağı

Düzenleyen:
Facebook'tan Premier League atağı
Facebook, Haber

SPOR Haberleri

​Premier Lig maçları 3 yıllığına 8.4 milyar Sterlin karşılığında satılmıştı. Manchester United Yöneticisi Ed Woodward, bir sonraki yayın ihalesine katılmak için dijital platformların son derece istekli olduğunu ve bu durumun kulüpleri memnun edeceğini belirtti.

Manchester United'ın üst düzey yöneticisi Ed Woodward, Premier League yayın haklarına ait önemli açıklamalar yaptı. Woodward, maçların ilerleyen dönemlerde dijital platformlara çok ciddi rakamlara satılabileceği öngörüsünde bulundu. 

Facebook ve Amazon şirketlerinin bir sonraki Premier League yayın hakları ihalesine katılmak istediğini belirten Manchester United Yöneticisi, bu sayede pastanın büyüyeceğini ve Premier League kulüplerinin daha fazla gelir elde edeceğini dile getirdi. 

Premier League yayın hakları 2016 ila 2019 yılları arasında geçerli olmak üzere 3 yıllığına satılmış, yurtiçi ve yurtdışı hakları için toplam 8.4 milyar Sterlin ödenmişti. 

Sosyal paylaşım sitesi Facebook geçtiğimiz günlerde Hindistan Premier Ligi için 445 milyon Sterlin‘lik bir teklif yapmış ama yayın haklarını alamamıştı. Dijital yayın platformu Amazon da perşembe günü oynanacak 10 NFL karşılaşması için 37 milyon Sterlin ödemeyi kabul etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...