Trabzon’da millî gurur

Düzenleyen:
Trabzon’da millî gurur

SPOR Haberleri

Karadeniz ekibinde oyuncuların performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü, tek sıkıntı sakatlıklar

Trabzonspor’un ülkelerinin millî takımlarında aday kadrolara davet edilen 12 milli oyuncusundan 9’u forma şansı buldu. Bordo-mavililerde Slovakya Millî Takımı aday kadrosuna çağırılan Hubocan 2 maçta 177 dakika, Durica 1 maçta 90 dakika, Kucka ise 1 maçta 80 dakika, Onazi Nijerya Millî Takımı’nda 1 maçta 30 dakika, Türkiye A Millî Takımı’nda Burak Yılmaz ile Okay birer maçta 90 dakika, Yusuf Yazıcı 1 maçta 75 dakika, Abdülkadir Ömür ise Türkiye U21 Millî Takımı’nda 2 maçta 180 dakika süre aldı. Ayrıca bordo-mavililerin Qarabağ’a kiraladığı forvet oyuncusu Ramil Sheidaev de Azerbaycan Millî Takımı’nda 2 maçta 115 dakika görev yaptı.
> Burak-Onazi yetişebilir 
Bu kadar çok sayıda oyuncunun millî görev yapması Ersun Yanal başta olmak üzere teknik heyetin yüzünü güldürdü. Fakat yaşanan sakatlıklar da can sıkmadı değil. Akhisar maçına yetişmesi zor görünen Burak Yılmaz’da oynama ihtimali belirdi. Futbolcu bireysel antrenmanlar yapıyor. Onazi’ye kas yaralanması teşhisi koyulduğu fakat tedavisi sonrası bu futbolcunun da hafta sonundaki maça yetişme durumunun bulunduğu aktarıldı. Kucka’nın ise sağ arka adalesinde yırtık olduğu kaydedilerek ancak ligin 10. haftasındaki Galatasaray maçında forma giyebileceği ifade edildi.
Okay’a ‘hazır ol’ mesajı
Ersun Yanal, özellikle ilk 7 haftada bütün maçlarda görev verdiği Kucka’nın sakatlanmasının ardından orta sahada zorunlu değişikliğe gidecek. Yanal’ın aynı bölgedeki Onazi’nin de oynamasının kesin olmaması sebebiyle son maçlarda stoperde oynattığı Okay Yokuşlu’ya yeniden asıl mevkii olan orta sahada görev verebileceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...